Yaylada otlayan sürüye ayı saldırdı! Çobanın ilginç tepkisi sosyal medyada gündem oldu « Haber Karadeniz TV

23 Nisan 2024 - 10:29

Yaylada otlayan sürüye ayı saldırdı! Çobanın ilginç tepkisi sosyal medyada gündem oldu

reklam
Son Güncelleme :

03 Eylül 2022 - 11:10

Yaylada otlayan sürüye ayı saldırdı! Çobanın ilginç tepkisi sosyal medyada gündem oldu

Artvin’in Şavşat ilçesinde hayvanlarını otlatan bir çobanın sürüsüne ayı saldırdı. O anları kayda alan çobanın ayıya, “Sen yolu şaşırmışsın kanka malı ürkütme” diyerek seslenmesi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İlçeye bağlı Arpalı Köyü yaylasında hayvanlarını otlatan Serkan Aydın bir anda boz bir ayının büyükbaş hayvanlarına doğru yaklaştığını gördü.

“YOLUNU ŞAŞIRMIŞSIN KANKA”

Cep telefonu kamerası ile o anları kayda alan Aydın, ayıya uzaktan seslenerek, “Nereye geliyorsun nereye, yoluna devam et. Sen yolunu şaşırmışsın kanka, malı ürkütme” diye seslendi.

KAÇMAYI BAŞARDILAR

Ayı çobanın bağrışlarına aldırış etmeden hayvanların üzerine doğru koştu. Kaçmayı başaran hayvanlar, sahiplerinin yardımıyla ayının bölgeden uzaklaşmasıyla rahat nefes aldılar. Çobanın ayıyla ilginç diyaloğu sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam