Barbaros Hayrettin Paşa Sismik Araştırma Gemisi Trabzon Limanı’ndan ayrıldı « Haber Karadeniz TV

29 Mart 2024 - 09:39

Barbaros Hayrettin Paşa Sismik Araştırma Gemisi Trabzon Limanı’ndan ayrıldı

reklam
Barbaros Hayrettin Paşa Sismik Araştırma Gemisi Trabzon Limanı’ndan ayrıldı
Son Güncelleme :

22 Kasım 2022 - 8:21

reklam

Barbaros Hayrettin Paşa Sismik Araştırma Gemisi Trabzon Limanı’ndan ayrıldı Denizlerdeki petrol ve doğalgaz aramalarında kullanılmak üzere satın alınan ve 2013 yılında faaliyetlerine başlayan sismik araştırma gemisi Barbaros Hayrettin Paşa, Trabzon Limanı’ndan ayrıldı.

Barbaros Hayrettin Paşa Sismik Araştırma Gemisi Trabzon Limanı’ndan ayrıldı

TRABZON – Denizlerdeki petrol ve doğalgaz aramalarında kullanılmak üzere satın alınan ve 2013 yılında faaliyetlerine başlayan sismik araştırma gemisi Barbaros Hayrettin Paşa, Trabzon Limanı’ndan ayrıldı.

Trabzon Limanına 2 Kasım 2022 günü demir atan Barbaros Hayrettin Paşa Sismik Araştırma Gemisi demirli kaldığı sürede burada lojistik ihtiyaçlarını karşıladı. Geminin Trabzon Limanı’ndan ayrılmasının ardından Karadeniz’de sismik araştırmalarını sürdüreceği öğrenildi. 84 metre boyunda ve 4 bin 711 groston ağırlığındaki geminin Filyos Limanı’na hareket ettiği bildirildi.,

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam