Giresun’un yüksek kesimleri beyaza büründü « Haber Karadeniz TV

20 Nisan 2024 - 02:43

Giresun’un yüksek kesimleri beyaza büründü

reklam
Giresun’un yüksek kesimleri beyaza büründü
Son Güncelleme :

21 Ekim 2022 - 11:06

reklam

Giresun’un yüksek kesimleri beyaza büründüGİRESUN Giresun’un sahil kesimlerinde son günlerde etkili olan sağanak yağış, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı.

Giresun’un yüksek kesimleri beyaza büründü

GİRESUN Giresun’un sahil kesimlerinde son günlerde etkili olan sağanak yağış, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı.

Hava sıcaklığının ani düşmesi ile birlikte Giresun’u İç Anadolu Bölgesi’ne bağlayan 2200 rakımlı Eğribel Geçidi ile Giresun- Trabzon il sınırında bulunan Sis Dağı Yaylasına kar yağdı. Sahil kesimlerinde yağmurlu hava etkisini sürdürürken, kar yağışının yaşandığı yaylalarda ise kartpostallık görüntüler oluştu.

Öte yandan kış mevsiminde ulaşımın güçlükle sağlandığı 2200 rakımlı Eğribel Geçidi’nde ise tünel çalışmalarının devam etmesi ve henüz ulaşıma açılmaması nedeniyle Karayolları ekibinin olumsuzluklara karşı hazır beklediği belirtildi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam