Şavşat Karagöl’de sanat doğayla buluştu, ortaya mest eden görüntüler çıktı « Haber Karadeniz TV

16 Nisan 2024 - 16:15

Şavşat Karagöl’de sanat doğayla buluştu, ortaya mest eden görüntüler çıktı

reklam
Şavşat Karagöl’de sanat doğayla buluştu, ortaya mest eden görüntüler çıktı
Son Güncelleme :

15 Şubat 2022 - 13:53

reklam

Şavşat Karagöl’de sanat doğayla buluştu, ortaya mest eden görüntüler çıktı Buz tutan Karagöl’de Piyano, Çello ve Akordeon eşliğinde müzik dinletisi büyük ilgi gördü Artvin’in “Sakin Şehir” ünvanlı Şavşat ilçesinde doğal güzellikleriyle ünlü Karagöl-Sahara Milli Parkında müzik…

Şavşat Karagöl’de sanat doğayla buluştu, ortaya mest eden görüntüler çıktı

Buz tutan Karagöl’de Piyano, Çello ve Akordeon eşliğinde müzik dinletisi büyük ilgi gördü

ARTVİN – Artvin’in “Sakin Şehir” ünvanlı Şavşat ilçesinde doğal güzellikleriyle ünlü Karagöl-Sahara Milli Parkında müzik dinletisi gerçekleştirildi. Buz tutan gölün karla kaplı iskelesine konulan Piyano, Çello ve Akordeon eşliğinde sanat doğayla buluştu.

Her mevsim ayrı güzelliğe bürünen Karagöl Sahara Milli Parkı, kentin önemli turizm destinasyon merkezleri arasında yer alıyor. Milli park sınırları içinde ilçe merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunan Karagöl, köknar, ladin ve çam ağaçları arasında kalp şeklindeki görüntüsü ile kış aylarında da eşsiz görüntüler sunuyor.

Karlarla kaplı bitki örtüsü, buz tutmuş göl yüzeyi ile ziyaretçilerine masalsı bir ortam sunan Karagöl, bu kez farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Artvin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, şehrin turizm potansiyelin arttırmak adına farkındalık oluşturmak için sanatı doğayla buluşturdu.

Buz tutan gölün kenarında bulunan iskele bölümünde konulan Piyano, Çello ve Akordeon eşliğinde müzik dinletisi yapıldı. Çello’da Onur Gül, Akordeon’da Volkan Çeliktaş ve Piyano’da Tamara Çelik eşliğinde bir birinde önemli eserler icra edildi. Asırlık ağaçların altında müzikal performanslarını sergileyen müzisyenlerin eserleri, milli park içerisinde yankılandı.

Şavşat Karagöl'de sanat doğayla buluştu, ortaya mest eden görüntüler çıktı
Şavşat Karagöl'de sanat doğayla buluştu, ortaya mest eden görüntüler çıktı
Şavşat Karagöl'de sanat doğayla buluştu, ortaya mest eden görüntüler çıktı

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam