Rizespor, Oğulcan konusunda topu Galatasaray’a attı: Biz anlaşmıştık « Haber Karadeniz TV

25 Nisan 2024 - 01:03

Rizespor, Oğulcan konusunda topu Galatasaray’a attı: Biz anlaşmıştık

reklam
Rizespor, Oğulcan konusunda topu Galatasaray’a attı: Biz anlaşmıştık
Son Güncelleme :

23 Ağustos 2021 - 9:04

reklam

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, geçtiğimiz günlerde kulüp televizyonunda yaptığı açıklamada, “Oğulcan için Rize ile anlaştık. TFF’nin operasyonuyla engelleme yapıldı. Bu konu artık iki kulüp arasında değildir. Artık TFF ile savaşımız büyüdü” dedi. Rizespor’dan ise şöyle bir açıklama geldi: G.Saray sözleşme şartlarını değiştirmek istemesiyle anlaşma bozulmuştur

Çaykur Rizespor Kulübü, Galatasaray Kulübü ile Oğulcan Çağlayan’ın transferinde yaşanan uyuşmazlığa yönelik açıklama yaptı.

İşte Rize’den yapılan açıklama:

“Kulübümüzün iyi niyetli adımları ve başkanımız Tahir Kıran’ın dostane uzlaşmacı çözüm önerileri sonucunda, Oğulcan Çağlayan sorununun çözümü için imza aşamasına gelinmiş ve ihtilafı tüm boyutlarıyla sonlandırmak konusunda mutabakata varılmıştır.

Ancak imza aşamasına gelen bu anlaşma, Galatasaray’ın son anda sözleşme şartlarını değiştirmek istemesi ve daha önce anlaşılan her konuda ibra koşulundan vazgeçmek istemesi üzerine bozulmuştur.”

Rizespor, Oğulcan Çağlayan konusunda topu Galatasaray'a attı: Biz anlaşmıştık
Rizespor, Oğulcan Çağlayan konusunda topu Galatasaray'a attı: Biz anlaşmıştık
Rizespor, Oğulcan konusunda topu Galatasaray'a attı: Biz anlaşmıştık
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam