Trabzonspor, evinde huzur buluyor « Haber Karadeniz TV

29 Mart 2024 - 17:26

Trabzonspor, evinde huzur buluyor

reklam
Trabzonspor, evinde huzur buluyor
Son Güncelleme :

03 Ocak 2023 - 7:51

reklam

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de, yaklaşık 2 yıldır evinde yenilmiyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de, yaklaşık 2 yıldır evinde yenilmiyor. 675 gündür iç sahada maç kaybetmeyen bordo-mavililer, Giresunspor karşısında seriyi 33 maça çıkarmayı hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında 5 Ocak Perşembe günü Giresunspor’u ağırlayacak olan olan Trabzonspor, iç sahada yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Ligde 26 puanla 6. sırada yer alan bordo-mavililerin, lider Galatasaray ile arasında 7 puanlık fark bulunuyor.

Yaklaşık 2 yıldır evinde yenilmiyor

Bordo-mavililer, 8 Mart 2021’de Alanyaspor’a 3-1 kaybettiği 29. hafta maçından sonra sahasında 675 günlük sürede hiç mağlup olmadı. Karadeniz ekibi, söz konusu karşılaşmanın ardından 2020-2021 sezonunda 6 iç saha maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Trabzonspor, şampiyon olduğu geçen sezon lig boyunca iç saha maçlarında hiç mağlup olmadı. Taraftarları önünde oynadığı 19 karşılaşmada 12 galibiyet, 7 beraberlik alan bordo-mavili ekip, iç sahada en fazla puan toplayan takımların başında geldi. Karadeniz ekibi, bu sezon ise ligde taraftarı önünde çıktığı 7 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik elde etti. Bordo-mavililer iç sahada 32 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı.

Evinde huzur buluyor

Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle büyük bir moralle zirve için önemli bir adım atmıştı. Deplasmanda ise Fatih Karagümrük karşısında alınan 4-1’lik mağlubiyet büyük bir hayal kırıklığına yol açtı. Bu sezon dış sahada önemli yaralar alan Karadeniz ekibi evinde ise huzur buldu.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon deplasmanda oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. 11 puan toplarken 13 puan kaybetti. Bordo-mavilier, evinde ise oynadığı 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. 15 puan toplarken 6 puan kaybetti. – TRABZON

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam