Trabzonspor, transfer sürecine hızlı başladı! Polonyalı sol bek için görüşmeler başladı « Haber Karadeniz TV

19 Nisan 2024 - 08:43

Trabzonspor, transfer sürecine hızlı başladı! Polonyalı sol bek için görüşmeler başladı

reklam
Trabzonspor, transfer sürecine hızlı başladı! Polonyalı sol bek için görüşmeler başladı
Son Güncelleme :

27 Aralık 2021 - 9:10

reklam

Süper Lig’in ilk yarısını 46 puan toplayarak zirvede bitiren ve rekor kıran Trabzonspor’da şimdi gözler transfer çalışmalarında. Bordo-mavili takımın tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, 3 transfer yapacaklarını söylemişti. Karadeniz ekibinin ilk hedefi netlik kazandı. Trabzonspor, Polonyalı sol bek Tymoteusz Puchacz’ı renklerine bağlamak istiyor.

Sezonun ilk devresini zirvede bitiren Trabzonspor’da ara transfer çalışmaları başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, “3 oyuncu alacağız” açıklamasından sonra gözler listedeki isimlere çevrilirken, hedefteki ilk futbolcunun Tymoteusz Puchacz olduğu öğrenildi.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Union Berlin’de forma giyen Polonyalı sol bek için scout ekibinin verdiği olumlu rapor sonrası harekete geçen yönetim, oyuncunun kulübüne kiralama veya satın almak için iki farklı teklifle gitti.

UNİON BERLİN’DEN CEVAP BEKLENİYOR

Yabancı kontenjanında boş olan 97 doğumlu ya da daha küçük yaş grubundaki oyuncu hakkını da doldurabilecek olan 22 yaşındaki savunmacıya Abdullah Avcı’nın da onay verdiği ve Alman ekibinden gelecek cevaba göre resmi temaslara başlanacağı öğrenildi.

Trabzonspor, transfer sürecine hızlı başladı! Polonyalı sol bek için görüşmeler başladı

YEREL BASINDA SULAR DURULMUYOR

Trabzonspor’un Başakşehir ile 0-0 berabere kaldığı maçta Hasan Ali Kaldırım’ın eline çarpan topta penaltı noktasını göstermeyen hakem ekibine ise öfke devam ediyor. Özellikle Trabzon’da yayın yapan yerel gazeteler, hakem ekibine büyük tepki gösterdi. Taka Gazetesi, “Size rağmen şampiyon olacağız” başlığını atarak pozisyonun net penaltı olduğunu ifade edildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam