Samsun’da Kuyu Kazısı Sırasında Toprak Altında Kalan İki Kişinin Cansız Bedeni Çıkarıldı « Haber Karadeniz TV

19 Eylül 2024 - 04:11

Samsun’da Kuyu Kazısı Sırasında Toprak Altında Kalan İki Kişinin Cansız Bedeni Çıkarıldı

reklam
Samsun’da Kuyu Kazısı Sırasında Toprak Altında Kalan İki Kişinin Cansız Bedeni Çıkarıldı
Son Güncelleme :

10 Eylül 2024 - 12:48

reklam

Samsun’un Bafra ilçesine bağlı kırsal Evrenuşağı Mahallesi’nde meydana gelen trajik olayda, su çıkarmak amacıyla kuyu kazarken toprak altında kalan iki kişinin cansız bedeni çıkarıldı.

Olayın Gelişimi
Mustafa Sabri Bayraktar ve Mustafa Aydın, bahçelerinde kullanmak amacıyla bir kuyu açmaya başladılar. Kuyu kazısı sırasında toprak çökmesi meydana geldi ve iki kişi toprak altında kaldı. Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi ve olay yerine Jandarma, itfaiye, AFAD, UMKE ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Kurtarma Çalışmaları ve Sonuç
Kurtarma ekipleri, toprak altında kalan kişileri çıkarmak için yoğun bir çaba sarf etti. İlk olarak Sabri Bayraktar’ın eline ulaşıldı. Ancak, yapılan incelemede Bayraktar’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Bayraktar’ın Eskişehir’de ikamet ettiği ve eşinin memleketi olan Samsun’a gezmeye geldiği öğrenildi.

Daha sonra, Mustafa Aydın’ın cansız bedenine de ulaşıldı ve toprak altından çıkarıldı. Olayın ardından savcının olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

Toplumsal ve Ailevi Etkiler
Bu üzücü olay, hem aileler hem de mahalle halkı üzerinde derin bir etki yarattı. Kuyu kazısının güvenli koşullarda yapılmasının önemini bir kez daha gözler önüne seren bu trajik durum, benzer kazaların önlenmesi için daha dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam