İlkadım’da Sıfır Atık Seferberliği! « Haber Karadeniz TV

22 Ekim 2024 - 21:52

İlkadım’da Sıfır Atık Seferberliği!

reklam
İlkadım’da Sıfır Atık Seferberliği!
Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 17:55

reklam

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Sıfır Atık Projesi”ni kararlılıkla uygulayacaklarını belirtti. İlkadım’da geri dönüşümü yaygınlaştıracaklarını ifade eden Kurnaz, vatandaşları projeye destek vermeye çağırdı.

İlkadım Belediyesi, atık yağ ve pillerin toplanması için AYPİKUT’ları yeniliyor. 40 noktada bulunan bu kutuların ilk olarak Kalkancı ve Karasamsun Mahalleri’ndeki örnekleri değiştirildi.

Kurnaz, doğanın korunması için sürekli yeni projeler geliştirdiklerini vurguladı ve geri dönüşümün önemine dikkat çekti. Atık piller ve bitkisel yağların çevreye zarar verdiğini belirten Kurnaz, her atığın doğru yönetildiğinde yeni bir enerji kaynağına dönüşebileceğini söyledi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam