Amasya’da Otomobil Çarpışması: 1 Ölü, 5 Yaralı « Haber Karadeniz TV

29 Nisan 2024 - 14:38

Amasya’da Otomobil Çarpışması: 1 Ölü, 5 Yaralı

reklam
Amasya’da Otomobil Çarpışması: 1 Ölü, 5 Yaralı
Son Güncelleme :

28 Temmuz 2023 - 9:24

reklam

Amasya’nın Suluova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3’ü ağır olmak üzere toplamda 5 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan bir yaralı, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Amasya’nın Suluova ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3’ü ağır 5 kişi yaralandı.

Çorum- Samsun kara yolunun Çeltek Mahallesi mevkisinde sürücüleri belirlenemeyen 55 H 0526 plakalı ve 34 GUC 742 plakalı otomobiller çarpıştı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Araçlarda sıkışan 4 kişi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Kazada her iki araçta bulunan Muhsin Yıldız, Fatma Gözde, Cüneyt Gözde, Hatice Kara, Hediye Kara ve Saliha Kara yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Havza, Merzifon ve Suluova’daki hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan Hatice Kara, Suluova Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yaralılardan 3’ünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam