Menderesleri ile ünlü Perşembe Yaylası’nda kar güzelliği « Haber Karadeniz TV

29 Nisan 2024 - 09:13

Menderesleri ile ünlü Perşembe Yaylası’nda kar güzelliği

reklam
Menderesleri ile ünlü Perşembe Yaylası’nda kar güzelliği
Son Güncelleme :

23 Ocak 2024 - 7:53

reklam

Ordu’nun Aybastı ilçesinde bulunan menderesleriyle ünlü Perşembe Yaylası, kar yağışının ardından da ziyaretçilerini ağırlıyor. Yaz aylarında binlerce yerli ve yabancı turist ağırlayan yayla, karla kaplanarak beyaz bir örtüye büründü. Ziyaretçiler, kızaklarla kayarak ve eşsiz manzaranın keyfini çıkararak yaylanın tadını çıkardı. Karın yağmasıyla mutlu olan vatandaşlar, yaylanın güzelliğinden memnun olduklarını belirtti.

Menderesleri ile ünlü Perşembe Yaylası’nda kar güzelliği

Ordu’nun Aybastı ilçesinde bulunan menderesleriyle ünlü Perşembe Yaylası, kar yağışının ardından da ziyaretçilerini ağırlıyor.

Yaz aylarında binlerce yerli ve yabancı turist ağırlayan bin 500 rakımlı Aybastı Perşembe Yaylası, kar yağışının ardından beyaza büründü. Şehrin stresinden kurtulmak isteyen vatandaşlar karla kaplı manzaranın keyfini çıkardı.

Türkiye’nin turizm merkezlerinden olan ve menderesleriyle ünlü Perşembe Yaylası’nda ziyaretçiler, beyaz örtü ile kaplanan yaylada eşsiz manzarayı görüntüleyerek, kızak ve naylonlarla kayarak yaylanın tadını çıkardı. Çocukların da eğlendiği yaylada karların arasında kalan mendereseler ise adeta görsel bir şölen sundu.

Karın yağması ile büyük mutluluk yaşadığını söyleyen vatandaşlardan Sinan Kaymak, “Yaylanın bu şekilde beyazlamasını fırsat bilerek misafirlerimizle geldik. Çocuklarımız kızaklarla kayıp karın keyfini çıkarıyor. Misafirlerimiz de yaylanın imkanlarından yararlanıyor. Memnunuz, mutluyuz yayla her zamanki gibi çok güzel olmuş” diye konuştu.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam