Samsun’da Kaçak Define Kazısı Yapan 10 Kişi Suçüstü Yakalandı « Haber Karadeniz TV

28 Nisan 2024 - 18:55

Samsun’da Kaçak Define Kazısı Yapan 10 Kişi Suçüstü Yakalandı

reklam
Samsun’da Kaçak Define Kazısı Yapan 10 Kişi Suçüstü Yakalandı
Son Güncelleme :

13 Aralık 2023 - 8:13

reklam

Samsun’un Çarşamba ilçesinde jandarma ekipleri, ormanlık alanda kaçak olarak define aramak için kazı yapan 10 kişiyi 30 metre derinliğindeki çukurda suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şahısların kazıda kullandıkları ekipmanlar ele geçirildi.

Samsun’da jandarma ekipleri, ormanlık alanda define aramak için kaçak olarak kazı yapan 10 kişiyi 30 metre derinliğindeki çukurda suçüstü yakaladı.

Olay, Samsun’un Çarşamba ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ormanlık alanda kaçak kazı yapıldığı bilgisini alan Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çarşamba Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Jandarma ekipleri; M.İ., M.A., Y.K., S.Ç., Ü.D., T.A., H.G., S.K., E.G. ve S.G.’yi ormanlık alan içerisinde 30 metre derinliğinde 5 metre genişliğindeki çukurda kaçak kazı yaptıkları esnada suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şahısların kazıda kullandıkları 4 adet hilti, 350 metre elektrik kablosu, 8 adet murç, 1 adet kürek, 1 adet kazma, 1 adet keser ve 1 adet baret ele geçirildi.

“Define arama için kazı yapan” şahısların kazı yaptıkları alanın üzerini fark edilmemeleri için naylon branda ile örtmeleri dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. – SAMSUN

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam