Samsunspor ile Kasımpaşa Süper Lig’de karşılaşacak « Haber Karadeniz TV

27 Nisan 2024 - 14:17

Samsunspor ile Kasımpaşa Süper Lig’de karşılaşacak

reklam
Samsunspor ile Kasımpaşa Süper Lig’de karşılaşacak
Son Güncelleme :

09 Aralık 2023 - 8:19

reklam

Samsunspor ile Kasımpaşa, Süper Lig’in 15. haftasında Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Samsunspor 18. sırada yer alırken, Kasımpaşa 7. sırada bulunuyor. İki takım daha önce 1. Lig ve 2. Lig müsabakalarında 12 kez karşılaştı. Son maçı 2009 yılında oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa 2-1 kazandı. Samsunspor’da sakatlıkları bulunan bazı oyuncular maç kadrosunda yer almayacak.

Samsunspor ile Kasımpaşa Süper Lig\'de karşılaşacak

Samsunspor ile Kasımpaşa ilk kez Süper Lig maçında karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’in 15’inci haftasında Samsunpor, yarın saat 16.00’da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Samsunspor ligde topladığı 11 puanla 18’inci sırada bulunurken, Kasımpaşa ise 21 puanla 7’nci sırada yer alıyor. Süper Lig’de ilk kez birbirlerine rakip olacak olan iki ekip daha önce 1’inci Lig ve 2’nci Lig müsabakalarında 12 kez karşı karşıya geldi. İki takım en son 19 Nisan 2009 yılında karşılaştı. Kasımpaşa’da oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım 2-1 kazandı.

Yarın oynanacak Samsunspor ile Kasımpaşa maçında Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük’ün yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Furkan Ürün yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem ise Davut Dakul Çelik olacak.

 

Samsunspor, bugün Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla maç hazırlıklarını tamamladı. Samsunspor’da yarın oynanacak Kasımpaşa maç kadrosunda sakatlıkları bulunan Nany Landry Dimata, Zeki Yavru, Youssef Ait Bennasser, Gaetan Laura ve Bedirhan Çetin yer almadı. Kırmızı-beyazlı ekibin Kasımpaşa karşısındaki muhtemel 11’i şu şekilde;

 

” Okan Kocuk, Mickael Tırpan, Lubomir Satka, Alim Öztürk, Soner Gönül, Carl Johan Holse, Taylan Antalyalı, Muhammed Gümüşkaya, Olivier Ntcham, Emre Kılınç ve Marius Moundilmadji”

 

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam