Konuşmak için çağırdığı şahsa pompalı tüfekle ateş etti « Haber Karadeniz TV

20 Nisan 2024 - 06:44

Konuşmak için çağırdığı şahsa pompalı tüfekle ateş etti

reklam
Son Güncelleme :

10 Kasım 2022 - 7:40

Konuşmak için çağırdığı şahsa pompalı tüfekle ateş etti

Samsun’un Bafra ilçesinde tartıştığı şahsa pompalı tüfekle ateş açan şahıs, polis tarafından yakalandı.

Samsun’un Bafra ilçesinde tartıştığı şahsa pompalı tüfekle ateş açan şahıs, polis tarafından yakalandı.

Olay, dün akşam Samsun- Sinop Karayolu’nda bulunan bir akaryakıt istasyonu önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.D. isimli şahıs, daha önceden aralarında tartışma yaşanan E.A.’yı konuşmak için Samsun-Sinop Karayolu’nda bulunan bir akaryakıt istasyonuna çağırdı. Aralarında sözlü tartışma yaşanması üzere B.D., konuşmak için çağırdığı E.A.’ya önce sopa ile saldırdı. Saldırıya uğrayan E.A., olay yerinden kaçtı. B.D. ise kaçan E.A.’nın peşinden gidip, pompalı tüfekle ateş ettikten sonra otomobille olay yerinden uzaklaştı. E.A., olayı yara almadan atlattı.

Olay yerinden kaçan ve plakası belirlenen otomobili yakalamak için polis ekipleri harekete geçti. Kısa süre içerisinde ekipler, olay yerinden kaçan B.D.’yi Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Geçidi’nde olayda kullandığı pompalı tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor. – SAMSUN

Kaynak: İHA

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam