Sunta fabrikasında çıkan yangın paniğe neden oldu « Haber Karadeniz TV

16 Nisan 2024 - 16:23

Sunta fabrikasında çıkan yangın paniğe neden oldu

reklam
Son Güncelleme :

05 Ocak 2023 - 12:16

Sunta fabrikasında çıkan yangın paniğe neden oldu

Sunta fabrikasında çıkan yangın paniğe neden olduKASTAMONU Kastamonu’nun Tosya ilçesinde sunta ve kontrplak üretimi yapan fabrikanın silosunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Sunta fabrikasında çıkan yangın paniğe neden oldu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde sunta ve kontrplak üretimi yapan fabrikanın silosunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, Kastamonu’nun Tosya ilçesi Suluca köyü Akçakavak Mahallesi mevkiinde bulunan sunta ve kontrplak üretimi yapan fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fabrikanın üretim ve stok sahası içinde bulunan talaş silosunda belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını gören fabrika yetkilileri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başattı. 4 söndürme aracı ve 1 su tankeri ile yangın müdahale edilen yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ederken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam