İsrail, Yemen’den fırlatılan füzeyi düşürdü « Haber Karadeniz TV

28 Nisan 2024 - 18:09

İsrail, Yemen’den fırlatılan füzeyi düşürdü

reklam
İsrail, Yemen’den fırlatılan füzeyi düşürdü
Son Güncelleme :

01 Kasım 2023 - 8:23

reklam

İsrail ordusu, Yemen’den fırlatıldığı değerlendirilen füzenin düşürüldüğünü bildirdi. İsrail Ordu Sözcüsü, hava kuvvetlerine ait savaş uçaklarının, Elat kentinin güneyindeki Kızıldeniz bölgesinden geldiği tespit edilen bir ‘hava tehdidini’ bertaraf ettiğini kaydetti. Sivillere yönelik bir tehlikenin tespit edilmediğini ve füzenin İsrail topraklarına girmediğini aktaran Sözcü, ‘Belli ki bu İran’ın desteklediği Yemen’deki Husiler tarafından atıldı’ ifadesini kullandı.

İsrail ordusu, Yemen’den fırlatıldığı değerlendirilen füzenin düşürüldüğünü bildirdi.

Yedioth Aharonoth gazetesinin haberine göre, İsrail Ordu Sözcüsü, hava kuvvetlerine ait savaş uçaklarının, Elat kentinin güneyindeki Kızıldeniz bölgesinden geldiği tespit edilen bir “hava tehdidini” bertaraf ettiğini kaydetti.

Sivillere yönelik bir tehlikenin tespit edilmediğini ve füzenin İsrail topraklarına girmediğini aktaran Sözcü, “Belli ki bu İran’ın desteklediği Yemen’deki Husiler tarafından atıldı” ifadesini kullandı.

İsrail ordusu, dün yaptığı açıklamada, Kızıldeniz bölgesinden İsrail topraklarına atılan bir füzenin savunma sistemince havada imha edildiğini duyurmuştu.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam