Amber Heard: ‘Hoşça kal’ demek çok zor « Haber Karadeniz TV

19 Mart 2024 - 09:10

Amber Heard: ‘Hoşça kal’ demek çok zor

reklam
Amber Heard: ‘Hoşça kal’ demek çok zor
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2020 - 22:52

reklam
1

Johnny Depp ile olaylı boşanma davası sonrası soluğu Türkiye'de alan ABD'li oyuncu Amber Heard, evine döndü. Heard, Bodrum, İstanbul ve Kapadokya'yı kapsayan tatilinin sonuna geldi.

2

Tatilini noktalayan Heard, tekne gezisinde çekilen bir fotoğrafını, "Hoşça kal' demek çok zor. Türkiye'yi çok seviyorum" notuyla yayınladı. Eski eşi Johnny Depp ile yaşananlardan uzaklaşmak isteyen Amber Heard, çareyi Türkiye'de tatil yapmakta bulmuştu.

3

Öncelikle Bodrum'a giden Heard, ardından soluğu İstanbul'da almıştı. Tarihi yarımadayı gezen Heard, cami ziyaretinde de bulunmuştu.

4

Ayasofya'nın içinde çektirdiği fotoğrafını yayınlayan oyuncu, "Burayı görebildiğim için kendimi şanslı hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

5

Ardından Kapadokya'ya geçen Heard, gördükleri karşısında nefesinin kesildiğini ifade etmişti. Yer altı şehirlerini gezen Amber Heard, İstanbul'a dönüşünde ise son olarak Karaköy'ü gezmişti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam