Survivor Aycan’dan tatil pozu: Baktın olmuyor, bakmayacaksın! « Haber Karadeniz TV

19 Mart 2024 - 17:03

Survivor Aycan’dan tatil pozu: Baktın olmuyor, bakmayacaksın!

reklam
Survivor Aycan’dan tatil pozu: Baktın olmuyor, bakmayacaksın!
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2020 - 22:52

reklam
1

Survivor yarışması boyunca hem psikolojik hem de fiziksel olarak yorulan Aycan Yanaç dinlemek için Ege tatiline çıktı.

2

Bursa’da Sercan Yıldırım’ın kardeşi Tezcan’ın düğününe katıldıktan sonra Çeşme’ye giden Aycan, adeta Çeşme- Bodrum arasında mekik dokuyor.

3

Aycan Yanaç’ın tatiline Survivor yarışmasından tanınan ünlü simalarda eşlik etti. Çeşme’de Yasin ve Sercan’la tatiline başlayan Survivor Aycan’a sonrasında Aşkım Burçe Tunay ile Burak Yurdugör katıldı.

4

İlk olarak adı Burak Yurdugör ile aşk iddialarına karışan Survivor Aycan’ın, ardından Dj Onur Soygun’un aşk yaşadığı iddia edildi.

5

Hakkında çıkan aşk haberlerine karşı sessizliği koruyan Aycan Yanaç, sosyal medya hesabından tatilinden kareleri paylaşmaya devam ediyor.

6

Pembe bikinisiyle deniz kenarında otururken bir fotoğrafını paylaşan Yanaç pozuna “Baktın olmuyor, bakmayacaksın” notunu düştü.

7

Fotoğrafına binlerce beğeni alan Aycan Yanaç gelebilecek eleştirilere karşı yorumları sınırlandırmayı seçti. Yalnızca takip ettiği kişilerin yorum yapmasına izin veren Survivor Aycan’a ilk yorum yakın arkadaşı Sercan Yıldırım’dan geldi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam