Fatsa’da Ramazan ayı etkinlikleri « Haber Karadeniz TV

16 Nisan 2024 - 13:06

Fatsa’da Ramazan ayı etkinlikleri

reklam
Fatsa’da Ramazan ayı etkinlikleri
Son Güncelleme :

04 Nisan 2022 - 9:52

reklam

Ordu’nun Fatsa Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler ile Ramazan gecelerinde vatandaşlar ve çocuklar eğlenceli vakit geçiriyor.

Ordu’nun Fatsa Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler ile Ramazan gecelerinde vatandaşlar ve çocuklar eğlenceli vakit geçiriyor.

Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen fasıl müzik, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve iftar yemeği ile başlayan etkinlikler, iftar yemeği programından sonra ise çocuklara yönelik eğlenceli etkinliklerle devam ediyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, vatandaşların Ramazan ayının manevi atmosferini ve coşkusunu gönüllerince yaşamalarına katkı sağlamak çalışmalar yürütüldüğünü belirterek, “Her gün birbirinden farklı olan tüm etkinlikler bir ay boyunca devam edecek. Çocuklarımızın ilk akşamı neşesi ve mutluluğu bizlerin doğru bir iş yaptığımızın göstergesi oldu. Ramazan ayının ruhuna uygun etkinliklerimizle birbirinden kıymetli konuklarımızla, Ramazan ayına özel sosyokültürel etkinliklerimizi bir ay boyunca sürdüreceğiz” dedi. – ORDU

Fatsa'da Ramazan ayı etkinlikleri
Fatsa'da Ramazan ayı etkinlikleri
Fatsa'da Ramazan ayı etkinlikleri

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam