Husumetlilerine tüfekle ateş açan şahıs 7 kişiyi yaraladı « Haber Karadeniz TV

29 Nisan 2024 - 19:47

Husumetlilerine tüfekle ateş açan şahıs 7 kişiyi yaraladı

reklam
Husumetlilerine tüfekle ateş açan şahıs 7 kişiyi yaraladı
Son Güncelleme :

12 Eylül 2023 - 7:42

reklam

Husumetlilerine tüfekle ateş açan şahıs 7 kişiyi yaraladı Karabük’te bir kişinin husumetli olduğu kişilere tüfekle ateş açması sonucu 7 kişi yaralandı.

Husumetlilerine tüfekle ateş açan şahıs 7 kişiyi yaraladı

Karabük’te bir kişinin husumetli olduğu kişilere tüfekle ateş açması sonucu 7 kişi yaralandı.

Olay, merkeze bağlı Cumayanı Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir şahıs husumetli olduğu kişilere tüfekle ateş açtı. Saldırıda saçmaların isabet ettiği U.G., M.B., C.Ü.B., B.B., G.D., P.D. ve A.G. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam