Samsun’daki Yurtlar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır « Haber Karadeniz TV

16 Eylül 2024 - 21:59

Samsun’daki Yurtlar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır

reklam
Samsun’daki Yurtlar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2024 - 12:52

reklam

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Samsun’daki KYK yurtlarının yeni eğitim-öğretim yılına hazır olduğunu açıkladı. Dereci, bu yıl üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından, öğrencilere yönelik yurt başvurularının ne zaman yapılacağı ve yurt kapasiteleriyle ilgili merak edilen sorulara yanıt verdi.

Dereci, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hiçbir öğrencinin açıkta kalmayacağını belirterek, yurt kapasitelerinin yeterli olduğunu vurguladı. Özellikle yeni eğitim yılı için yapılan hazırlıklara dikkat çeken Dereci, “Samsun’daki tüm yurtlarımız hazır durumda. Bu yıl, ana kampüste 2 bin 700 kişilik yeni bir yurt açıyoruz. Bu yurdun adı Fatma Çavuş Kız Öğrenci Yurdu olacak. Temizlikleri tamamlandı ve öğrencilere hazır” dedi.

Yeni Yurt Kapasiteleri ve Açılışlar:

Fatma Çavuş Kız Öğrenci Yurdu: 2 bin 700 kişilik yeni yurt, bu yıl hizmete açılacak ve Samsun’daki yurt kapasitesini önemli ölçüde artıracak.
Mevcut Yurtlar: Tüm mevcut yurtların da temizlikleri yapılmış olup, öğrencileri bekliyor.
Dereci, öğrenci yerleştirme işlemleri ve yurt başvurularıyla ilgili detayların ilerleyen günlerde açıklanacağını belirtti. Ayrıca, “Yurtlarımızda gereken tüm düzenlemeler yapıldı ve öğrencilere en iyi hizmeti sunmak için hazırız,” şeklinde konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam