Trabzon’un yaylaları beyaz örtüyle kaplandı « Haber Karadeniz TV

26 Nisan 2024 - 08:30

Trabzon’un yaylaları beyaz örtüyle kaplandı

reklam
Trabzon’un yaylaları beyaz örtüyle kaplandı
Son Güncelleme :

21 Ekim 2022 - 10:58

reklam

Trabzon’un yaylaları beyaz örtüyle kaplandı Hava sıcaklıklarının ani düşüşü ile birlikte Doğu Karadeniz’in yüksek yaylalarında dün gece kar yağışı yaşandı.

Trabzon’un yaylaları beyaz örtüyle kaplandı

TRABZON – Hava sıcaklıklarının ani düşüşü ile birlikte Doğu Karadeniz’in yüksek yaylalarında dün gece kar yağışı yaşandı. Kar yağışının ardından yaylalar beyaz örtüyle kaplandı.

Bölgenin 2 bin metreden yüksek hemen hemen her noktasında gerçekleşen kar yağışı özellikle Trabzon’un Kadırga, Sis Dağı, Mağalambos, Kırklar Dağı, Kama ve Şekersu Yaylaları’nda etkili oldu. Yaylacılık yapan vatandaşlar, artık yaylalardan dönüşe geçmenin zamanı geldiğini belirtirken, dönüş hazırlıklarına başladı. Yaylalarda kar kalınlığının 10 cm’ye ulaştığı bildirildi.

TRABZON'UN YAYLALARI BEYAZA BÜRÜNDÜ

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam