Zonguldak’ta sıcaklık 14 derece birden düştü « Haber Karadeniz TV

20 Nisan 2024 - 01:56

Zonguldak’ta sıcaklık 14 derece birden düştü

reklam
Zonguldak’ta sıcaklık 14 derece birden düştü
Son Güncelleme :

19 Aralık 2022 - 8:49

reklam

Zonguldak’ta sıcaklık 14 derece birden düştü Zonguldak’ta hafta sonu 20 dereceyi bulan hava sıcaklığı 6 derecelere kadar düştü.

Zonguldak’ta sıcaklık 14 derece birden düştü

– Zonguldak’ta hafta sonu 20 dereceyi bulan hava sıcaklığı 6 derecelere kadar düştü. Yağmur ve rüzgarla birlikte liman caddesinde dalgalar oluştu.

Kentte hafta sonu 20 dereceyi bulan sıcaklıkları fırsat bilenler adeta sahile akın etti. Hafta başı itibariyle sıcaklıklar 14 derece birden düştü. Vatandaşlar hava durumunun 6 dereceye düşmesiyle yağmurlu ve rüzgarlı bir güne uyandı. Öte yandan, Liman Caddesi’nde yağışla birlikte dalgalar meydana geldi. Açıkta sıra bekleyen kuru yük gemisi saatte 19 kilometre hıza ulaşan poyraz nedeniyle adeta beşik gibi sallandı.

Dalgalar zaman zaman mendireği aştı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam