AK Partili Temür, İlçe Başkanları ile Karayolları Bölge Müdürlüğüne Gitti « Haber Karadeniz TV

29 Nisan 2024 - 23:20

AK Partili Temür, İlçe Başkanları ile Karayolları Bölge Müdürlüğüne Gitti

reklam
AK Partili Temür, İlçe Başkanları ile Karayolları Bölge Müdürlüğüne Gitti
Son Güncelleme :

23 Eylül 2023 - 8:01

reklam

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, ilin sorunlarını yakinen takip ederek, çözüm noktasında gerekli girişimlerde bulunmaya devam ediyor.

Milletvekili Temür, AK Parti Yağlıdere İlçe Başkanı Ömer Bayram, Dereli İlçe Başkanı Yusuf Geldi ve Tirebolu eski İlçe Başkanı Yaşar Dikmen ile Karayolları 10. Bölge Müdürü Mehmet Aşık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Yağlıdere, Dereli ve Tirebolu ilçelerinde karayolları tarafından yürütülen çalışma ve yatırımlar istişare edildi. Bölge Müdürü Aşık’ı misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Milletvekili Temür, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü koordinesinde Giresun’da yürütülen çalışma ve yatırımlardan dolayı Bakan Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ve Mehmet Aşık ve karayolları çalışanlarına teşekkür etti.

Her alanda olduğu gibi ulaşım alanında da yürütülen çalışmaların yakinen takip ettiklerini belirten Milletvekili Temür, “Yağlıdere İlçe Başkanı Ömer Bayram, Dereli İlçe Başkanı Yusuf Geldi ve Tirebolu eski İlçe Başkanı Yaşar Dikmen ile Karayolları 10. Bölge Müdürümüz Mehmet Aşık ile yaptığımız görüşmede başta 20 Ağustos 2020 tarihinde Dereli, Yağlıdere ve Tirebolu ilçeleri ile Giresun merkez Çaldağ-İnişdibi köylerinde meydana gelen sel felaketi sonrası oluşan hasarların giderilmesi noktasında yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldık. Eksikliklerinin giderilmesi noktasında ise görüş alışverişinde bulunduk. Amacımız Giresun’un her noktasına hak ettiği hizmeti ulaştıra bilmek. İlimizde yürütülen ulaşım çalışmalarıyla karayollarımız daha güvenli ve konforlu hale gelecektir. İnsana yapılan yatırım en büyük yatırımdır” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam