Artvin Murgul’da Karadeniz Off-Road Kupası’nda Zorlu Parkurda Kaza: Araç Devrildi, Pilotlar Güvenli Bir Şekilde Kurtarıldı « Haber Karadeniz TV

8 Eylül 2024 - 02:19

Artvin Murgul’da Karadeniz Off-Road Kupası’nda Zorlu Parkurda Kaza: Araç Devrildi, Pilotlar Güvenli Bir Şekilde Kurtarıldı

reklam
Artvin Murgul’da Karadeniz Off-Road Kupası’nda Zorlu Parkurda Kaza: Araç Devrildi, Pilotlar Güvenli Bir Şekilde Kurtarıldı
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2024 - 12:23

reklam

Artvin’in Murgul ilçesinde düzenlenen Karadeniz Off-Road Kupası’nın ikinci yarışı, zorlu parkurda heyecan dolu anlara sahne oldu. Murgul Off-Road Spor Kulübü tarafından organize edilen yarışlar, Murgul’un Damar Köyü’nde gerçekleşti. Yarışlara, Artvin başta olmak üzere birçok ilin sporcuları katıldı.

Yarışın S4 kategorisinde yarışan 414 numaralı aracın pilotu Muhammet Ali Yılmazer ve co-pilot Hüseyin Fevzioğlu, içi su dolu çukur etabında araçlarının devrilmesi sonucu zor anlar yaşadılar. Çevredeki diğer yarışmacıların ve görevlilerin yardımıyla hızla müdahale edilen kazada, pilotlar güvenli bir şekilde araçtan çıkarıldı. Her iki pilot da kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza anı, olay yerinde bulunan kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, yarış heyecanını izleyenler arasında büyük şaşkınlık yarattı.

Yarışlar sırasında bazı araçların arızalanması ve parkur zorlukları nedeniyle mücadelelerin sürdüğü belirtilirken, organizasyonun başarıyla tamamlandığı ifade edildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam