Bolu’da Kaçak Yapılaşmaya Karşı Kapsamlı Müdahale! « Haber Karadeniz TV

27 Temmuz 2024 - 02:31

Bolu’da Kaçak Yapılaşmaya Karşı Kapsamlı Müdahale!

reklam
Bolu’da Kaçak Yapılaşmaya Karşı Kapsamlı Müdahale!
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2024 - 17:36

reklam

Bolu’nun At Yaylası bölgesinde kaçak yapılaşmayı engellemek adına önemli bir adım atıldı. Devlet arazilerinin telle çevrili olduğu ihbarı üzerine Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. At Yaylası’nda 1 yıl içerisinde tel ile çevrilen yaklaşık 100 dekarlık alan, kepçe yardımıyla yıkıldı.

Jandarma ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı operasyonda, tel ve çitlerin bulunduğu alanlar hayvanların özgürce otlayabilmesi için açıldı. Ancak bu müdahale yayla sakinleri arasında tepkilere yol açtı. Bazı vatandaşlar ekonomik zararları önlemek adına kendi tellerini sökerken, bazılarının ürünleri de ekipler tarafından topraktan söküldü.

Vatandaşların tepkileri ve ekiplerin uyarılarıyla birlikte, kaçak yapılaşmanın önüne geçmek adına alınan bu adımların sürdürülmesi bekleniyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam