Karasu Sahilinde Büfe Tartışması: Tatilciler ve İşletmeci Arasında Gerginlik « Haber Karadeniz TV

8 Eylül 2024 - 02:18

Karasu Sahilinde Büfe Tartışması: Tatilciler ve İşletmeci Arasında Gerginlik

reklam
Karasu Sahilinde Büfe Tartışması: Tatilciler ve İşletmeci Arasında Gerginlik
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2024 - 12:22

reklam

Sakarya’nın Karasu ilçesinde, Doğu Karadeniz Caddesi üzerindeki sahil yürüyüş yoluna kurulan bir büfe nedeniyle geçiş sorunları yaşandığı iddia ediliyor. Tatilciler, sahilin bu bölümünün işletmeye kiralandığını ve geçişlerinin zorlaştığını belirtirken, işletme sahibi Erkan Geylani ise herhangi bir engel çıkarmadıklarını savunuyor.

Olayla ilgili konuşan Uğur Sevindik, belediyenin çözmesi gereken bir durumda esnaf ve tatilcilerin karşı karşıya bırakıldığını dile getirdi. Sevindik, “Sahil yürüyüş yolunun duvarları arasında sahile iniş kapıları oluşturulmuş. Bu yıl, bu alan bir beach işletmesine kiralanmış. Giriş yolu üzerine büfe konulmuş ve geçişimiz sorunlu hale geldi. Durumu belediyeye bildirdik ancak olumlu netice alamadık” dedi.

İşletme sahibi Erkan Geylani ise iddiaları yalanlayarak, “Biz, turizm değerlerini arttırmak adına işletmecilik yapıyoruz. Kesinlikle bir engel çıkarmıyoruz. Konular, kişisel takıntı haline gelince bu iddialar ortaya çıkıyor” şeklinde konuştu. Geylani ayrıca, bazı tatilcilerin provokatif tutumlarıyla karşı karşıya kaldıklarını belirtti.

Karasu sahilindeki bu tartışmanın çözümü için belediye yetkililerinin devreye girmesi bekleniyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam