Samsun Polisi Narkotik Suçlara Karşı Bilgilendirme Faaliyetlerini Sürdürdü « Haber Karadeniz TV

27 Temmuz 2024 - 09:45

Samsun Polisi Narkotik Suçlara Karşı Bilgilendirme Faaliyetlerini Sürdürdü

reklam
Samsun Polisi Narkotik Suçlara Karşı Bilgilendirme Faaliyetlerini Sürdürdü
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2024 - 17:39

reklam

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, narkotik suçlarla mücadele kapsamında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla önemli bir adım attı. Bu çerçevede, Atakum ve İlkadım ilçelerindeki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine bağlı kurslarda ve özel güvenlik kurslarında toplam 1442 kişiye broşür dağıtıldı.

Narkotik polisi, İlkadım ve Canik ilçelerinde gerçekleştirilen NARKONOKTA faaliyetleri sırasında bin 400 kişiye broşürlerle bilgilendirme yapıldı. Toplamda 4 etkinlikte bin 442 kişiye UYUMA Uygulaması ve NARVAS projesi tanıtılarak bilgilendirme gerçekleştirildi.

Bu tür bilgilendirme faaliyetleri, narkotik suçlarla mücadelede toplumun desteğini sağlamak ve bilinçlenmesini sağlamak için son derece önemlidir. Samsun Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü bu çalışmalar, suçla etkin bir şekilde mücadele etmek ve toplumun güvenliğini sağlamak adına büyük önem taşımaktadır.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam