Samsun’da Kaçak Sigara Operasyonu: 76 Bin Makaron Ele Geçirildi « Haber Karadeniz TV

27 Temmuz 2024 - 05:52

Samsun’da Kaçak Sigara Operasyonu: 76 Bin Makaron Ele Geçirildi

reklam
Samsun’da Kaçak Sigara Operasyonu: 76 Bin Makaron Ele Geçirildi
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2024 - 17:36

reklam

Samsun’un Terme ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda, 76 bin 520 adet makaron, 53,5 kilogram tütün ve çeşitli sigara doldurma makineleri ele geçirildi.

Terme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 iş yerine ve bir depoya eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 52 bin 520 adet doldurulmuş makaron, 24 bin adet boş makaron, 53 kilo 500 gram kaçak tütün, 4 adet otomatik sigara sarma makinesi, 1 adet manuel sigara sarma makinesi, 3 adet kompresör, 3 bin adet çok amaçlı boş kutu, 1 ruhsatsız kurusıkı tabanca ve 2 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Operasyon kapsamında R.A. (43) ve M.Ş. (44) isimli şahıslar gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Bu tür operasyonlar, kaçak ürün ticaretinin önlenmesi ve kamu sağlığının korunması amacıyla düzenli olarak yapılmaktadır.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam