Trabzon’da Beklenmedik Anda Kurtuluş: Belediye Personeli Yaptığı Müdahaleyle Boğazına Kaçan Mısırdan Kurtardı « Haber Karadeniz TV

27 Temmuz 2024 - 06:47

Trabzon’da Beklenmedik Anda Kurtuluş: Belediye Personeli Yaptığı Müdahaleyle Boğazına Kaçan Mısırdan Kurtardı

reklam
Trabzon’da Beklenmedik Anda Kurtuluş: Belediye Personeli Yaptığı Müdahaleyle Boğazına Kaçan Mısırdan Kurtardı
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 8:57

reklam

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde, bir kadının yolda yürürken boğazına kaçan mısır, çevredeki vatandaşların müdahaleleriyle nefes almasını engelleyince, Trabzon Büyükşehir Belediyesi personeli Muhammet Toprak’ın hızlı müdahalesiyle kurtuldu. Olay, Kemerkaya Mahallesi’nde meydana geldi ve güvenlik kameralarına yansıdı. Toprak, İlk Yardım Eğitim Merkezi’nde aldığı eğitimle kadına Heimlich manevrası yaparak mısırı çıkardı. O anlar, Toprak’ın doğru müdahalesiyle kadının sağlığına kavuşmasıyla sonuçlandı. Toprak, olay sonrası, “Önemli olan insanların sağlığı. Kendisi iyi olsun yeter” diyerek olayı anlattı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam