Yamaç Paraşütü Karadeniz Bölgesi Hedef Yarışması Samsun’da Başlıyor « Haber Karadeniz TV

8 Eylül 2024 - 02:25

Yamaç Paraşütü Karadeniz Bölgesi Hedef Yarışması Samsun’da Başlıyor

reklam
Yamaç Paraşütü Karadeniz Bölgesi Hedef Yarışması Samsun’da Başlıyor
Son Güncelleme :

23 Temmuz 2024 - 12:54

reklam

Samsun’un Canik ilçesi, 26-28 Temmuz 2024 tarihlerinde adrenalin tutkunlarını ağırlayacak. Canik Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yamaç Paraşütü Karadeniz Bölgesi Hedef Yarışması, bu yıl da heyecan dolu anlara ev sahipliği yapacak. Yarışma, 18 farklı şehirden sporcuların katılımıyla Canik Gültepe Yamaç Paraşütü Alanı’nda gerçekleşecek.

Final Etabı 28 Temmuz’da

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yarışmanın final etabının 28 Temmuz 2024 tarihinde saat 13.00’te gerçekleştirileceğini duyurdu. Başkan Sandıkçı, “Canik’imizin doğal güzelliği eşliğinde heyecana ortak olacağımız yarışmamıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Final etabının ardından Karadeniz Bölge birincisi ve dereceye giren sporcularımıza ödüllerini takdim edeceğiz,” dedi.

Ödül Kategorileri ve İzleme Alanı

Yarışma kapsamında genel klasman, takım klasmanı ve kadın klasmanı olmak üzere 3 ayrı kategoride ödüller verilecek. Ödül töreni, Dereler Mahallesi’nde Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı arkasında oluşturulan iniş ve gözlem alanında yapılacak. Vatandaşlar, bu alandan yarışmayı takip edebilecekler.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam