Samsun’da Silahlı Yaralama Olayıyla İlgili 2 Kişi Tutuklandı « Haber Karadeniz TV

29 Nisan 2024 - 21:13

Samsun’da Silahlı Yaralama Olayıyla İlgili 2 Kişi Tutuklandı

reklam
Samsun’da Silahlı Yaralama Olayıyla İlgili 2 Kişi Tutuklandı
Son Güncelleme :

18 Ekim 2023 - 7:49

reklam

Samsun’un Canik ilçesinde meydana gelen silahlı yaralama olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan 2 kişi, adliyeye sevk edildi. Olayda yaralanan H.S.’nin husumetli olduğu S.A. ve S.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Firarda olan K.D. ve N.B. ise yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Samsun’da bir kişinin silahla yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Olay, Samsun’un Canik ilçesi Teknepınar Mahallesi’nde önceki dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce meydana gelen silahlı yaralama olayı husumetinden dolayı H.S. pompalı tüfekle açılan ateş sonucu hafif şekilde yaralandı. Olayla ilgili S.A. ve S.Y. Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Dün Samsun Adliyesine sevk edilen S.A. ve S.Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili firarda olan K.D. ve N.B. de yakalanarak gözaltına alındı. Polisteki sorguları tamamlanan K.D. ve N.B. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam