Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Yılın Kareleri oylamasına katıldı « Haber Karadeniz TV

29 Nisan 2024 - 07:37

Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Yılın Kareleri oylamasına katıldı

reklam
Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Yılın Kareleri oylamasına katıldı
Son Güncelleme :

06 Ocak 2024 - 11:13

reklam

Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Anadolu Ajansı’nın 2023’e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı ‘Yılın Kareleri’ oylamasına katıldı. Esertürk, 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi ve seçim yaparken zorlandığını belirtti. Esertürk, Anadolu Ajansı’nın Türkiye’nin en önemli haber ajanslarından biri olduğunu vurguladı.

Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Yılın Kareleri oylamasına katıldı

Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023’e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı.

Esertürk, makamında, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği, 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerindeki umut hikayelerine odaklanan ” Deprem: Umut” kategorisinde Aydın Arık’ın “Ha gayret”, ” Gazze: Kanıt”ta ise Belal Khaled’in “Anneye bakış” adlı fotoğraflarını oylayan Esertürk, “Çevre-Yaşam”da Ali Fatih Akçay’ın “Doğal renkler”, “Haber”de Samir Jordamoviç’in “Uğurlama”, “Spor”da ise Eren Bozkurt’un “Olimpik burgu” adlı karelerini seçti.

Esertürk, Anadolu Ajansının, Türkiye’nin hızlı ve güvenilir haber ajanslarının en önünde geldiğini belirtti.

Murat Esertürk, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Trabzon’dan da emniyet personelinin afet bölgesinde görev yaptığını anımsattı.

“Deprem: Umut” kategorisinde Diyarbakır’da yıkılan binada arama kurtarma çalışması yapan polis ekiplerini yansıtan kareye oy kullanan Esertürk, polislerin, hasta eşlerini, anne, baba ve çocuklarını bırakarak deprem bölgesine gidip zor şartlarda vatandaşlara yardım için çaba sarf ettiğini vurguladı.

Esertürk, “Gazze: Kanıt” kategorisinde ise bir çocuğun yanında vefat eden annesine baktığı fotoğrafı, çok etkileyici, anlamlı bulduğunu ifade etti.

Diğer üç kategoride de seçim yaparken zorlandığına işaret eden Esertürk, “Bu fotoğraf kareleri için deklanşöre basan Anadolu Ajansının değerli muhabirlerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam