Kastamonu’da 67 Bin 200 Adet Sentetik Ecza Hapı Yakalandı « Haber Karadeniz TV

8 Mayıs 2024 - 09:51

Kastamonu’da 67 Bin 200 Adet Sentetik Ecza Hapı Yakalandı

reklam
Son Güncelleme :

28 Ekim 2023 - 9:34

Kastamonu’da 67 Bin 200 Adet Sentetik Ecza Hapı Yakalandı

Kastamonu’da motosikletli yunus ekipleri ile istihbarat birimlerinin ortak çalışması sonucu kolilenmiş vaziyette 67 bin 200 adet sentetik ecza hap yakalandı. Olayla ilgili bir şahıs gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca yabancı menşeili 2 adet tabanca ele geçirildi. Yakalanan sentetik ecza haplar, Kastamonu’da tek seferde ele geçirilen en büyük uyuşturucu miktarı olarak kaydedildi.

 Kastamonu’da kolilenmiş halde 67 bin adet uyuşturucu hap yakalandı

KASTAMONU – Kastamonu’da motosikletli yunus ekipleri ile istihbarat birimlerinin ortak çalışması sonucu kolilenmiş vaziyette 67 bin 200 adet sentetik ecza hap yakalandı. Olayla ilgili bir şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri (Yunuslar) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa çalışmaları sonucu operasyon düzenlendi. Kastamonu’da Kurubenzinlik mevkiinde durdurulan araçta 67 bin 200 adet sentetik ecza hapı ile kutusunda yabancı menşeili 2 adet 9 mm çapında tabanca ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan 1 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan A.A., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam