Markus Gisdol, Trabzonspor Maçını Değerlendirdi « Haber Karadeniz TV

17 Mayıs 2024 - 15:22

Markus Gisdol, Trabzonspor Maçını Değerlendirdi

reklam
Markus Gisdol, Trabzonspor Maçını Değerlendirdi
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2024 - 13:22

reklam

Samsunspor’un Süper Lig’deki 12 yıl aradan sonra Trabzonspor’la karşılaşacak olmasının heyecanını yaşayan Teknik Direktör Markus Gisdol, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gisdol, taraftarların sabırsızlıkla beklediği bu mücadele için takımın hazır olduğunu vurguladı.

Trabzonspor ile Süper Lig’in 35. haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü karşılaşacak olan Samsunspor’da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Markus Gisdol, yapılan basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Gisdol, “Karadeniz derbisi” olarak anılan bu mücadelenin şehir ve camia için büyük bir önem taşıdığını belirterek, futbolcularının gerektiğinde sahada canlarını dişlerine takarak mücadele edeceklerini söyledi.

“Taraftarlarımız Sabırsızlıkla Bekliyor”

Trabzonspor maçını sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden Alman teknik adam, “Kulüpteki herkesin ve şehrin bu maçı dört gözle beklediğinin bilincindeyiz. Bu bilinçle tüm hafta boyunca yoğun bir şekilde çalıştık. Bu mücadele büyük bir öneme sahip. Taraftarlarımız sabırsızlıkla bekliyor. Bu mücadelede güzel bir futbol sergilemek ve iyi bir sonuç almak istiyoruz. Son dört maçta kaç puan alabileceğimizi bilemiyorum. Elimizden geldiğince toplamak istiyoruz. Her puan bizim için çok değerli. Tüm maçlara kazanmak için çıkıyoruz ama duygularımızı kontrol etmeliyiz. Bu tür durumlarda odaklanmayı kaybetmemiz gerekiyor.”** dedi.

“Ligin Son 4 Maçındayız”

Telafisi olmayan haftalara girdiklerini belirten Gisdol, “Belirli bir kadrom ve kendi takımımız var. Başarıya odaklanmış durumdayım. Şimdi yapmamız gereken maç maç giderek, en iyi performansımızı ortaya çıkartarak güzel sonuçlar almak. Önümüzdeki Trabzonspor maçına odaklanmış durumdayız.” şeklinde konuştu.

“Oyuncularım Gerektiğinde Hayatlarını Ortaya Koyacaklar”

Takım olarak ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtacaklarını belirten Gisdol, “Oyuncularım ve biz hocalar, Samsun’da yaşayan insanlarımızın ve taraftarlarımızın yıllardır böyle bir maçı beklediğini ve bu özlemle bu günlere geldiğini çok iyi biliyoruz. Eminim oyuncularım da bu bilinçle oynayıp, en iyi şekilde performans göstereceklerdir. Takım olarak yüzde 100’ümüzden fazlasını sahada ortaya koyacağız. Gerektiğinde hayatlarını ortaya koyacaklar.”** şeklinde konuştu.

Ligdeki tek yabancı teknik direktör olmasını da yorumlayan Gisdol, “Survivor, hayatta kaldığımı söyleyebilirim. Çok iyi hissediyorum. İletişimimiz çok iyi. Burada bir aileyiz.” şeklinde konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam