Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi’nden Bilim Fuarı « Haber Karadeniz TV

17 Mayıs 2024 - 12:16

Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi’nden Bilim Fuarı

reklam
Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi’nden Bilim Fuarı
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2024 - 13:27

reklam

Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan 4006 Bilim Fuarı’nda, 85 öğrencinin araştırarak geliştirdiği 19 proje, büyük ilgi gördü. Serginin açılışı Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve okul yöneticileri tarafından gerçekleştirildi.

Ünye ilçesinde bulunan Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi öğrencileri, bilimin ışığında hazırladıkları projeleri sergilemek için 4006 Bilim Fuarı’nda bir araya geldi. Toplamda 85 öğrencinin ve 18 danışman öğretmenin katkılarıyla hazırlanan 19 proje, öğrencilerin ve öğretmenlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Serginin açılışında konuşan Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Kenan Cebeci, fuarın 19 projeyle okulda güzel bir serginin oluşmasını sağladığını belirtti. Cebeci, “Öğrencilerimizin araştırma ruhuna ciddi bir katkı sağlayan bu bilim sergisi, öğrencilerimizin sorgulama ve araştırma becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyor. Öğrencilerimiz, sunumları için titiz bir araştırma yaptılar ve bilimsel çalışmalarını sergilemekten dolayı büyük bir heyecan duyuyorlar. Bu fuarımızda 85 öğrenci ve 18 öğretmen görev aldı” dedi.

Konuşmaların ardından serginin açılışı, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve okul yöneticileri tarafından gerçekleştirildi. Sergiyi ziyaret eden çok sayıda öğrenci ise öğrencilerin çalışmalarını ilgiyle inceledi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam