Amasya’da 1 Mayıs coşkuyla kutlandı! « Haber Karadeniz TV

27 Temmuz 2024 - 11:42

Amasya’da 1 Mayıs coşkuyla kutlandı!

reklam
Amasya’da 1 Mayıs coşkuyla kutlandı!
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2024 - 18:41

reklam

Amasya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü coşkuyla karşıladı. İşçiler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar, Künç Köprüsü ile Yavuz Selim Meydanı arasında düzenlenen yürüyüşle bir araya geldi. Polisin güvenlik önlemleri aldığı meydanda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından yapılan konuşmalarla birlikte katılımcılar halaylar eşliğinde bir süre eğlendi.

Eğitim-Sen Amasya Şube Başkanı ve KESK dönem sözcüsü Mustafa Ölgün, günün anlam ve önemine vurgu yaparak, “Emeğin, eşitliğin, özgürlüğün ve barışın hakim olduğu bir dünya için omuz omuza verelim. Birlik, mücadele ve dayanışma günümüz 1 Mayıs kutlu olsun” dedi.

Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi ve CHP yöneticilerinin de katıldığı etkinlik, birlik ve dayanışma ruhuyla sona erdi. Amasya halkı, emeğin ve kardeşliğin önemini bir kez daha vurgulayarak, 1 Mayıs’ı coşkuyla kutladı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam