Samsun’da Alabora Olan Balıkçı Teknesinin Kazası: Kaybolan Balıkçının Cesedi Bulundu « Haber Karadeniz TV

18 Ekim 2024 - 08:19

Samsun’da Alabora Olan Balıkçı Teknesinin Kazası: Kaybolan Balıkçının Cesedi Bulundu

reklam
Samsun’da Alabora Olan Balıkçı Teknesinin Kazası: Kaybolan Balıkçının Cesedi Bulundu
Son Güncelleme :

01 Ekim 2024 - 7:00

reklam

Samsun’un Bafra ilçesinde balıkçı teknesinin alabora olması sonucu denizde kaybolan Orhan Çorbacı’nın (35) cesedi bulundu. Olay, 3 gün önce Koşu Limanı girişinde meydana geldi. Orhan Çorbacı ve Cengiz Liman, balık tutmak için tekneyle denize açıldılar. Dönüş yolunda dalgalar nedeniyle tekne alabora oldu. Cengiz Liman yüzerek karaya çıkmayı başardı, ancak Orhan Çorbacı kayboldu.

Kayıp balıkçıyı bulmak için Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, AFAD, Sahil Güvenlik, jandarma ve polis ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı. Çorbacı’nın cesedi, arama çalışmalarının 3. gününde, alabora olduğu yerden 20 metre uzakta Fener Burnu’ndaki kayalara sıkışmış halde bulundu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam