Samsun’da Gök Gürültülü Yağış ve Şimşek Gösterisi « Haber Karadeniz TV

18 Ekim 2024 - 06:28

Samsun’da Gök Gürültülü Yağış ve Şimşek Gösterisi

reklam
Samsun’da Gök Gürültülü Yağış ve Şimşek Gösterisi
Son Güncelleme :

01 Ekim 2024 - 7:00

reklam

Samsun’da gece saatlerinde etkili olan şimşek ve yıldırımlar, gökyüzünü aydınlattı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan gök gürültülü yağış uyarıları sonrası, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış başladı. 30 Eylül’ü 1 Ekim’e bağlayan gece boyunca süren yağışlar, art arda çakan şimşeklerle birlikte denize düşen yıldırımlarla devam etti.

Karadeniz ve Atakum üzerinde çakan şimşekler, karanlık geceyi aydınlatırken, izleyenlere görsel bir şölen sundu. Bulutların arkasında kalan şimşekler, gece karanlığındaki güzellikleri gözler önüne sererken, düşen yıldırımlar ise tüyleri ürpertti. MGM Yıldırım Takip Sistemi verilerine göre, Samsun ve çevresine her 5 dakikada bir yıldırım düştüğü kaydedildi. Gece boyunca etkili olan gök gürültüsü ise atmosferin sessizliğini bozdu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam