Giresun’da Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç Kurtarıldı, Kurtaran Kişi de Tehlikeye Düştü « Haber Karadeniz TV

18 Ekim 2024 - 06:23

Giresun’da Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç Kurtarıldı, Kurtaran Kişi de Tehlikeye Düştü

reklam
Giresun’da Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç Kurtarıldı, Kurtaran Kişi de Tehlikeye Düştü
Son Güncelleme :

01 Ekim 2024 - 7:01

reklam

Giresun’un Görele ilçesinde, Denizkızı Plajı’nda boğulma tehlikesi geçiren 19 yaşındaki S.Ö.’yü kurtaran Mustafa Uğurlu, kendisinin de akıntıya kapıldığını anlattı. İsmailbeyli köyünde meydana gelen olayda, dalgaların etkili olduğu sahilde güneşlenen Uğurlu, gençlerin denize girmemeleri konusunda uyarılmasına rağmen suya girdiklerini gördü. Bir süre sonra gençlerden birinin açığa sürüklendiğini fark eden Uğurlu, hemen denize atladı.

Uğurlu, “Bir bota tutunarak ve sahildekilerin yardımıyla kıyıya çıkmayı başardık. Ancak akıntı beni kayalıklara doğru sürüklemeye başladı. Bir süre mücadele ettim ama kıyıya ulaşamadım,” dedi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinden bir erin beline ip bağlayarak denize girdiğini belirten Uğurlu, “Birlikte sahile ulaştık. Çok şükür, ben de kurtardığım gencin de durumu iyi,” ifadelerini kullandı. Uğurlu, Karadeniz’in dalgalı olduğu zamanlarda denizle ilgili dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam