Düğünde maganda tarafından vuruldu, yakınları isyan etti « Haber Karadeniz TV

19 Nisan 2024 - 23:18

Düğünde maganda tarafından vuruldu, yakınları isyan etti

reklam
Son Güncelleme :

01 Kasım 2021 - 14:46

Düğünde maganda tarafından vuruldu, yakınları isyan etti

Trabzon’da bir düğüne havaya ateş açan şahsın tabancasından çıkan kurşun, İdris Şahin’e isabet etti. Yere yığılan Şahin’in yakınları olaya ederken, o anlar bir davetlinin cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Trabzon’un Sürmene ilçesinde İdris Şahin’in (36), düğünde havaya ateş açmak isteyen D.A.U.’nun tabancasından çıkan kurşunla yaralanma anı, bir davetlinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

BİR ANDA YERE YIĞILDI

Görüntülerde açık alanda düğünde horon oynandığı sırada tabancayla ateş edildiği, merminin isabet ettiği Şahin’in yere yığıldığı görüldü. Paniğin yaşandığı düğünde eğlence, yerini bir anda feryatlara bıraktı.

“DENETİMLERE AĞIRLIK VERİLECEK”

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ‘Mutluluğa kurşun sıkma, geleceği karartma’ ve ‘Yorgun mermi hiçbir zaman havada kalmaz’ projeleriyle eğlencelerde yanlış alışkanlıklarla mücadele ederek halkı bilinçlendirmeye devam ediyor. Silah atılarak mutluluğun kutlanmayacağı bilincinin vatandaşlarda yaygınlaşması adına düğünlerde ve toplu törenlerde sivil ekiplerce denetlemelere ağırlık verileceği öğrenildi.

Düğünde maganda tarafından vuruldu, yakınları isyan etti

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam