Gerede’de Kontrolden Çıkan Tır Devrildi, Sürücü Yaralandı « Haber Karadeniz TV

27 Nisan 2024 - 13:44

Gerede’de Kontrolden Çıkan Tır Devrildi, Sürücü Yaralandı

reklam
Son Güncelleme :

21 Şubat 2024 - 8:35

Gerede’de Kontrolden Çıkan Tır Devrildi, Sürücü Yaralandı

Bolu’nun Gerede ilçesinde D-100 karayolunda seyir halinde olan bir tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Trafik akışı kontrollü olarak sağlanırken, kaza nedeniyle yol kısmen kapatıldı.

Bolu’nun Gerede ilçesinde D-100 karayolunda kontrolden çıkan tır devrildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı.

Kaza, Gerede ilçesi D-100 karayolunda Çayören köyü mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karabük istikametinde seyreden Kemal G. idaresindeki 33 AJG 598 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan tır, Çayören köyü mevkinde devrildi. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı Kemal G., ambulansla Gerede Devlet Hastanesine sevk edildi. Trafiğe kısmen kapanan yolda trafik akışı, jandarma ekipleri tarafından kontrollü olarak sağlandı.

Kaynak: İHA

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam