Sakarya’da denizde kaybolan kişiyi arama çalışmaları sürüyor « Haber Karadeniz TV

8 Mayıs 2024 - 03:44

Sakarya’da denizde kaybolan kişiyi arama çalışmaları sürüyor

reklam
Son Güncelleme :

10 Kasım 2022 - 16:11

Sakarya’da denizde kaybolan kişiyi arama çalışmaları sürüyor

Sakarya’nın Karasu ilçesinde 6 Kasım’da denize girdikten sonra kaybolan yabancı uyruklu kişiyi arama çalışmalarına, denizden ve havadan devam ediliyor.

Sakarya’nın Karasu ilçesinde 6 Kasım’da denize girdikten sonra kaybolan yabancı uyruklu kişiyi arama çalışmalarına, denizden ve havadan devam ediliyor.

Doğu Karadeniz Caddesi Akkum mevkisinde kardeşi ve 2 arkadaşıyla denize girdikten bir süre sonra kaybolan T.A’nın (23) bulunması için Sahil Güvenlik ve AFAD ekiplerince başlatılan arama çalışmaları beşinci gününde sürüyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığına ait bot, balıkçı tekneleri ve paramotorla havadan yapılan arama çalışmalarına, 4 dalgıç da destek veriyor.

Arkadaşlarıyla 6 Kasım’da denize giren yabancı uyruklu A.A. ve kardeşi T.A, bir süre sonra gözden kaybolmuş, arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik ve AFAD ekipleri, yaklaşık 2 saat sonra A.A’ya ulaşmıştı. Denizden çıkarılan A.A, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam