Karadeniz’de palamut bereketi! Fiyatı hem esnafı hem de vatandaşı sevindirdi « Haber Karadeniz TV

29 Mart 2024 - 14:23

Karadeniz’de palamut bereketi! Fiyatı hem esnafı hem de vatandaşı sevindirdi

reklam
Karadeniz’de palamut bereketi! Fiyatı hem esnafı hem de vatandaşı sevindirdi
Son Güncelleme :

07 Eylül 2022 - 8:51

reklam

Zonguldak’ta av yasağının kalktığı Karadeniz’de palamut bolluğu yaşandı. Tezgahlarda palamudun tanesi 70 liradan alıcı buldu. Fiyatların önümüzde ki günlerde daha da düşeceği belirtildi.

Zonguldak‘ta denizlerde 1 Eylül‘de av yasağının kalkmasının ardından denizlerden palamut fışkırdı. Dün tanesi 100 TL’den satılan palamut bugün tezgahlarda 70 TL’den satıldı. Palamudun fiyatının uygun olması hem esnafı hem de vatandaşı memnun etti. Fiyatların önümüzde ki günlerde daha da düşmesi bekleniyor.

Denizden palamut fışkırdı, bolluk fiyata yansıdı

“DENİZLERDE BEREKET VAR”

Balıkçı Oktay Ertürk, “Bu sene bolluğumuz var. Palamudumuz, çinekopumuz ve istavritimiz var. Hamsimiz de olur. Bu sene bolluk var. Palamudun şu anda bir tanesi 1 kiloya yakın geliyor 70 TL. 100 TL’den 70 TL’ye düşürdük. İlerleyen zamanlarda biraz daha düşer. Geçen sene hiçbir şey olmadı bu sene olur. Palamut erken başladı. Bu sene vatandaş bol palamut yer. Çinekop da yer fiyatlar da düşer. Bu sene denizde bereket var” dedi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam