Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Öğrencilere Tam Destek Veriyor « Haber Karadeniz TV

27 Temmuz 2024 - 03:03

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Öğrencilere Tam Destek Veriyor

reklam
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Öğrencilere Tam Destek Veriyor
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2024 - 11:21

reklam

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eğitime olan desteğini sürdürüyor. Canik 15 Temmuz Ömer Halis Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya gelen Başkan Sandıkçı, öğrencilere yönelik sağladıkları destekleri paylaştı. Eğitim alanında planladıkları yeni projeleri aktaran Sandıkçı, öğrencilere yıllık 28 milyon Türk Lirası destek verdiklerini belirtti.

Başkan Sandıkçı, “Başkan Okulumda” programı kapsamında öğrencilerle buluştu ve onların fikirlerini dinledi. Eğitimde sosyal desteklerini artırarak devam ettiklerini vurgulayan Sandıkçı, gençliğin eğitimine büyük önem verdiklerini ifade etti. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Sandıkçı, programın sonunda öğrencilere hediyeler verdi. Programa, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu da katıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam