Dört bölgenin kesişimindeki Bilecik’in yolları sonbaharda rengarenk oldu « Haber Karadeniz TV

25 Nisan 2024 - 21:10

Dört bölgenin kesişimindeki Bilecik’in yolları sonbaharda rengarenk oldu

reklam
Dört bölgenin kesişimindeki Bilecik’in yolları sonbaharda rengarenk oldu
Son Güncelleme :

09 Kasım 2022 - 9:42

reklam

Marmara, Karadeniz, İç Anadolu ve Ege bölgelerinin kesişiminde yer alan Bilecik’teki kara ve demir yollarını kullananlar, sonbaharın renkleri arasında yolculuk ediyor.

Marmara, Karadeniz, İç Anadolu ve Ege bölgelerinin kesişiminde yer alan Bilecik’teki kara ve demir yollarını kullananlar, sonbaharın renkleri arasında yolculuk ediyor.

Tarihi ve kültürel değerlerinin yanı sıra doğal güzelliklere sahip Bilecik, İstanbul, Ankara, Bursa ve Eskişehir gibi büyükşehirlere yakınlığı dolayısıyla kara yollarında hareketlilik yaşanıyor

Özellikle D-650 kara yolu ile Yüksek Hızlı Tren güzergahında sonbaharın gelişiyle yeşil, kahverengi ve sarı renkler hakim oldu. Bu güzergahları tercih edenler, doğa ile iç içe yolculuğun keyfini çıkarıyor.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam