Hakan Keleş: “Yeni bir takım olmanın zorluklarını çekiyoruz” « Haber Karadeniz TV

29 Mart 2024 - 14:13

Hakan Keleş: “Yeni bir takım olmanın zorluklarını çekiyoruz”

reklam
Hakan Keleş: “Yeni bir takım olmanın zorluklarını çekiyoruz”
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2021 - 8:40

reklam

 Hakan Keleş: “Yeni bir takım olmanın zorluklarını çekiyoruz” Süper Lig’in üçüncü haftasında Trabzonspor’a 1-0’lık skorla yenilen GZT Giresunspor, üçüncü haftada da hanesine puan yazdıramadı.

– Hakan Keleş: “Yeni bir takım olmanın zorluklarını çekiyoruz”

GİRESUN – Süper Lig’in üçüncü haftasında Trabzonspor’a 1-0’lık skorla yenilen GZT Giresunspor, üçüncü haftada da hanesine puan yazdıramadı.

Süper Lig’in üçüncü haftasında Trabzonspor’u konuk eden GZT Giresunspor, 1-0’lık skorla kaybederken üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı. GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Hakan Keleş, yaptığı değerlendirmede, “Lige iyi başlayamadık. Çok hazır değildik. Eksiklerimiz vardı. İki maçı telafi etmek istiyorduk. Rakibimizi de göz önüne alırsak ofansif olarak bu ligin en iyi takımlarından bir tanesi. İstatistiklere baktığımızda başa baş bir oyun gibiydi, bize de gelebilirdi. Duran toptan yediğimiz bir gol oyun konsantrasyonumuzu bozdu. Ama söylediğim gibi bugün sahaya çıkan 11’de yeni oyunculardı. Geçen seneden Sergio var sadece. Uyum problemi var. Ama günden güne iyiye giden bir oyunumuz var diye düşünüyorum. Milli takım arası iyi gelecek. İnşallah toparlayacağız. Taraftarımızı üzüyorum biliyorum. Ama sonuçta yeni bir takım olmanın zorluklarını biraz çekiyoruz. Defansif olarak bazı şeyleri oturttuk. Fakat ofansta eksiklerimiz var. Pozisyona giriyoruz ama sonuç almada sıkıntı yaşıyoruz. Birlikte çok çalışma şansı bulamadık. Dediğim gibi milli takım arası iyi gelecek. Toparlayacağız” ifadelerini kullandı.

Hakan Keleş: Yeni bir takım olmanın zorluklarını çekiyoruz
Hakan Keleş: Yeni bir takım olmanın zorluklarını çekiyoruz
Hakan Keleş: Yeni bir takım olmanın zorluklarını çekiyoruz

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam