Çaykur Rizespor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü « Haber Karadeniz TV

27 Nisan 2024 - 09:24

Çaykur Rizespor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

reklam
Çaykur Rizespor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
Son Güncelleme :

24 Ocak 2024 - 8:14

reklam

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör İlhan Palut yönetimindeki antrenmanda oyuncular koşu ve kısa pas çalışması yaptı. Antrenman, yarı sahada çift kale maçla tamamlandı. Milli takımda bulunan Alikulov ile sakatlıkları devam eden Laine ve Olawoyin ise çalışmada yer almadı. Rize temsilcisi, yarın yapacağı çalışma ile hazırlıklarını tamamlayacak.

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında 25 Ocak Perşembe günü sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetimindeki antrenmanda oyuncular, koşunun ardından kısa pas çalışması gerçekleştirdi.

Antrenman, yarı sahada çift kale maçla tamamlandı.

Ülkesinin milli takımında bulunan Alikulov ile sakatlıkları devam eden Laine ve Olawoyin çalışmada yer almadı.

Rize temsilcisi, yarın yapacağı çalışma ile hazırlıklarını tamamlayacak.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam