Şanlıurfa’da Süper Kupa maçı heyecanı « Haber Karadeniz TV

30 Nisan 2024 - 00:12

Şanlıurfa’da Süper Kupa maçı heyecanı

reklam
Şanlıurfa’da Süper Kupa maçı heyecanı
Son Güncelleme :

06 Nisan 2024 - 8:47

reklam

Şanlıurfa’da Galatasaray ile Fenerbahçe’nin yarın oynayacağı Süper Kupa maçı öncesi şehirde hareketlilik yaşanıyor. Otellerin yüzde yüz dolduğu kentte maç heyecanı sokaklara taşmaya başladı. Maç tarihinin belli olması ile hem bayramı hem de maç heyecanını Şanlıurfa’da yaşamak isteyenler bilet bulmakta zorlandı. Otobüs şirketlerinde de yoğunluklar yaşanıyor. Bayram tatili nedeniyle otellerde yaşanan yoğunluk, Süper Kupa maçı ile daha da arttı. Bölgede 8 bin yatak kapasitesi bulunan otellerin doluluk oranları yüzde yüzü buldu. Turizmci Ercan Saygı, Galatasaray kafilesini otellerinde ağırlayacaklarını ifade ederek, kupa maçıyla ilgili günler öncesinde tüm hazırlıklarını tamamladıklarını aktardı.ş, kente gelecek olan taraftara ‘ciğer kebabı yemeden gitmeyin’ tavsiyesinde bulundu. Çeşitli illerden Şanlıurfa’ya gelen taraftarlar ise maç için heyecanlı olduklarını belirterek, takımlarına başarılar diledi.

 

Şanlıurfa’da Galatasaray ile Fenerbahçe’nin yarın oynayacağı Süper Kupa maçı öncesi şehirde hareketlilik yaşanıyor. Otellerin yüzde yüz dolduğu kentte maç heyecanı sokaklara taşmaya başladı.

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda yarın saat 21.30’da oynanacak Süper Kupa maçı, kentte turizm hareketliliğinin yaşanmasına neden oldu. Maç tarihinin belli olması ile hem bayramı hem de maç heyecanını Şanlıurfa’da yaşamak isteyenler bilet bulmakta zorlandı. Otobüs şirketlerinde de yoğunluklar yaşanıyor. Bayram tatili nedeniyle otellerde yaşanan yoğunluk, Süper Kupa maçı ile daha da arttı. Bölgede 8 bin yatak kapasitesi bulunan otellerin doluluk oranları yüzde yüzü buldu.

Turizmci Ercan Saygı, Galatasaray kafilesini otellerinde ağırlayacaklarını ifade ederek, kupa maçıyla ilgili günler öncesinde tüm hazırlıklarını tamamladıklarını aktardı.

Kebap ustası Salih Akkuş, kente gelecek olan taraftara ‘ciğer kebabı yemeden gitmeyin’ tavsiyesinde bulundu. Çeşitli illerden Şanlıurfa’ya gelen taraftarlar ise maç için heyecanlı olduklarını belirterek, takımlarına başarılar diledi.

 

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam