Ordu Oksijen Off Road Festivali Adrenalin Dolu Anlara Sahne Oldu « Haber Karadeniz TV

18 Mayıs 2024 - 22:16

Ordu Oksijen Off Road Festivali Adrenalin Dolu Anlara Sahne Oldu

reklam
Ordu Oksijen Off Road Festivali Adrenalin Dolu Anlara Sahne Oldu
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2024 - 16:18

reklam

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Oksijen Off-Road Kulübü iş birliğinde düzenlenen 2024 yılının ilk yarışı olan ‘Ordu Oksijen Off Road Festivali’ adrenalin tutkunlarını bir araya getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler önderliğinde gerçekleştirilen etkinlik, şehre yeni bir dinamizm kazandırdı. Geçmiş yıllarda da düzenlenen off-road festivalleriyle adını duyuran Ordu, 2024’ün ilk yarışına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadı.

İki gün süren yarışlar, 100 aracın katılımıyla gerçekleşti. İlk gün tanıtım etkinliğiyle başlayan festivalin ikinci gününde ise araçlar, Altınordu ilçesi Melet Irmağı kenarında zorlu parkurlarda mücadele etti. Sporcular, motor gücüne göre farklı kategorilerde yarışarak parkuru en hızlı ve hatasız şekilde tamamlamaya çalıştılar.

Renkli görüntülere sahne olan festival, vatandaşların ilgisiyle de dikkat çekti. Dereceye giren pilotlara çeşitli ödüllerin verildiği törende konuşan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, Ordu’nun off-road sporuyla bütünleştiğini ve bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti.

Başkan Vekili Tezcan, “Ordu artık off-road sporuyla anılacak bir şehir haline geldi. Bu yarışlar Ordu’da gelenekselleşecek ve dünya genelinde tanınacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler her zaman sporcuların yanında olacak ve desteklerini sürdürecek” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam